RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Regulament Oficial al Programului de Fidelitate “Paralela 45”

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de PARALELA 45 TURISM SRL, cu sediul in Bucuresti, bd. Regina Elisabeta 29-31, sector 5, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/21621/1994, cod unic de inregistrare 6505940, atribut fiscal RO, capital social 450.045 lei, reprezentata prin Administrator Alin Nicolae BURCEA (denumita in continuare "Organizatorul").

Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament").

Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din sediile “Paralela 45” si pe site-ul www.paralela45.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.


Paralela 45 iti rasplateste fidelitatea!

Prin intermediul acestui card, turistii nostri vor beneficia de discounturi la fiecare excursie achizitionata in agentiile proprii Paralela 45, numai pentru produsele turistice Paralela 45.

Programul consta in acumularea de puncte valorice de catre turist pe care le poate preschimba in reduceri din valoarea pachetelor turistice achizitionate.

Suntem printre primii datorita turistilor nostri care ne sunt loiali si care dovedesc ca produsele noastre sunt competitive pe piata. Ne-am gandit sa-i recompensam pentru aceasta sustinere si sa le demonstram ca ei sunt pe primul loc in ceea ce priveste atentia companiei noastre.
Pentru mai multe detalii vizitati agentiile noastre din Bucuresti si tara.
Va invitam sa beneficiati de avantajele pe care le ofera Cardul de fidelitate Paralela 45.

Paralela 45 – O lume intr-o singura agentie!


Regulamentul programului CARD DE FIDELITATE PARALELA 45

Paralela 45 incepand cu februarie 2009, va rasplateste fidelitatea prin puncte ce le puteti acumula prin Cardul de Fidelitate Paralela 45.

Pentru a intra in posesia unui Card de Fidelitate Paralela 45 trebuie sa completati formularul de solicitare a cardului pe care il gasiti in agentiile Paralela 45.

Formularul de inscriere se completeaza si se preda in agentiile Paralela 45 pentru introducerea datelor in sistem si emiterea cardului. Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine neemiterea cardului.

La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de aderare. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de aderare, cu date reale si lizibile. Participantul este de asemenea obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere.

Poate fi membru al programului de fidelitate Paralela 45 orice persoana fizica care are domiciliul in Romania, a implinit 18 ani si a calatorit cel putin o data cu Paralela 45.

Cardul poate fi utilizat numai de catre titularul cardului; acest card nu este transmisibil.

Cardul poate fi folosit doar daca titularul cardului este si beneficiarul excursiei.

Cardul reprezinta proprietatea S.C PARALELA 45 TURISM S.R.L.

Cardul nu este un mijloc de plata; punctele acumulate nu pot fi preschimbate in bani.

Falsificarea cardului se pedepseste conform Legii.

Emitentul isi rezerva dreptul de a refuza primirea cardului ilizibil.

Emitentul poate anula cardul sau punctele daca se dovedeste ca punctele au ajuns neregulamentar pe card. La aparitia unor suspiciuni, angajatii Paralela 45 pot verifica corectitudinea datelor cerand prezentarea cardului si verificand identitatea participantului. In urma verificarilor, emitentul isi rezerva dreptul de a anula cardul folosit neregulamentar.

Emitentul isi rezerva dreptul de a supraveghea modul de functionare a acestui program.

Pierderea sau furtul Cardului de Fidelitate trebuie semnalata emitentului.

Paralela 45 nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele daune rezultate din pierderea, distrugerea sau furtul Cardului de Fidelitate.

ACUMULAREA SI UTILIZAREA PUNCTELOR:

Programul de fidelizare ofera posibilitatea acumularii de puncte prin cumpararea de pachete turistice ( cazare, sejururi, circuite, croaziere).

Punctele acumulate acorda drepturi la reduceri, sau acumuland in continuu punctele constituie baza unei reduceri procentuale mai ridicate.

Reducerea obtinuta prin acumularea punctelor este rotunjita (fara zecimale).

Punctele acumulate pe Cardul de Fidelitate Paralela 45 pot fi folosite oricand de posesorul cardului la plata facturii sale, ca si reducere, in suma de maxim 500 euro din valoarea facturii respective.

In momentul achizitionarii unui pachet turistic, posesorul poate opta pentru o singura operatie: acumularea de puncte sau acordarea unei reduceri.

Pentru pachetele turistice in lei numarul de puncte se va calcula la cursul BNR din ziua inscrierii.

Puncte noi nu se aloca in urma sumelor achitate cu punctele accumulate pe Cardul de Fidelitate Paralela 45.

Cardul de fidelitate este valabil nelimitat, acumularea si preschimbarea de puncte in reduceri fiind posibila intr-un numar si pe o perioada limitata (maxim 18 luni de la acumulare).

 

Vom considera 1 EURO = 1 PUNCT

 1. de la 1 pana la 1000 de puncte - 1% din total puncte, echivalent euro
  b. de la 1001 pana la 2000 de puncte - valoare a. + 2% din b.
  c. de la 2001 pana la 3000 de puncte - valoare b. + 3% din c.
  d. de la 3001 pana la 4000 de puncte - valoare c. + 4% din d.
  e. de la 4001 pana la 5000 de puncte - valoare d. + 5% din e.
  f. peste 5000 puncte - valoare e. + 5% din f. / pentru fiecare 1000 de puncte suplimentare, dar nu mai mult de 500 EURO.

  Exemplificare: Pentru 1600 de puncte acumultate la o rezevare:

  1% din 1000 = 10 EURO
  2% din 600 = 12 EURO

Va insemna o reducere de 22 EURO

Atentie, calculul se face pe fiecare rezervare in parte nu pe totalul punctelor acumulate din mai multe rezervari. Daca exemplul de mai sus este o acumulare din 2 rezervari (una de 1000 puncte si a 2-a de 600 puncte) reducerea este de 16 EURO (1000 de puncte = 10 EURO pentru prima rezervare , 600 de puncte = 6 euro pentru cea de a 2-a )

Participantii la program sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si consimt ca datele cu caracter personal furnizate sa intre in baza de date a SC PARALELA 45 TURISM S.R.L. si sa fie utilizate/prelucrate in scopuri de marketing, corespondenta si evidente statistice.

Datele pot fi folosite numai de catre S.C. PARALELA 45 TURISM S.R.L. si de catre partenerii contractuali ai acesteia. SC. PARALELA 45 TURISM S.R.L. se obliga sa respecte intru totul prevederile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Titularul de card poate solicita, in conditiile legii, printr-o cerere intocmita intr-o forma scrisa, pe adresa S.C.PARALELA 45 TURISM S.R.L., Bdul Regina Elisabeta, nr. 29-31, sector 5, Bucuresti, exercitarea dreptului la accesul datelor sale cu caracter personal, a dreptului de a interveni asupra datelor si a dreptului de opozitie.

SC PARALELA 45 TURISM SRL figureaza in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal la numarul 7718.

 

Partenerii nostri