RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Reclamatii si comentarii

Reclamatii si comentarii

Dragi turisti,

 

Ceea ce imi doresc cel mai mult este ca Dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile agentiei Paralela 45. Am infiintat compania in 1990 si va garantez ca in toti acesti ani am demonstrat ca sunt suficiente motive pentru care suntem alesi drept cel mai de incredere brand intre agentiile de turism din Romania.

Echipa mea este impreuna cu mine de ani buni, iar tinerii care ni se alatura an de an invata de la seniori nu numai "secretele meseriei", ci si respectarea valorilor companiei si modul de a se comporta in relatia cu Dumneavoastra, turistii nostri.
Cu toate acestea, suntem o echipa mare, aflata in continua extindere si permanenta schimbare, tocmai din dorinta de a fi mai prezenti si mai aproape de dumneavoastra in intreaga tara.

Pentru ca in aceste conditii nu este usor sa fii in permanenta informat atunci cand apar probleme, va pun la dispozitie aceasta modalitate de a ma contacta in cazul in care aveti nemultumiri legate de activitatea colegilor mei.


Va rog sa nu ezitati sa ma informati, direct si nefiltrat, in situatia in care va considerati nemultumit de interactiunea cu consultantii de turism ai Paralela 45. 

Va multumesc,

Alin Burcea
CEO Paralela45

Formular de contact

Date contact

Partenerii nostri